Какво е hhc течност и за какво се приема

В тази статия ще ви разкажем повече за един нов продукт, който все повече набира популярност на пазара. Това са hhc течностите, които се предлагат като алтернатива на естествени канабиодни вещества CBD и THC.

Hhc е синтетичен канабиноид, който е известен още като канабинол. Това вещество е създадено в лаборатория и не се съдържа естествено в състава на канабиса. По структура това химическо съединение е подобно на THC – психоактивен компонент, който се извлича от растенията от семейството на конопа.

Hhc е също психоактивно вещество, което има по-слаб ефект от THC. Между двете вещества има съществени разлики. HHC има по-стабилна структура от THC, което гарантира по-дълготрайния терапевтичен ефект.

Според някои изследователи хидрогенерираните канабиноиди могат да се приемат за облекчаване на здравословни състояния.

Какво представлява hhc течност

Това е течност за вейпове, която има съдържание на hhc. Тя се поставя в пълнителя на електронната цигара и след нагряване може да се под формата на пара. В зависимост от производителите hhc течностите имат различна концентрация на синтетичния канабиноид.

Тези течности се предлагат в различни вкусове. От стандартните плодови аромати до ексцентрични предложения, в асортимента на cbdpro.bg ще намерите интересни предложения hhc течности.

За какво може да приемате hhc течност

Подобно на другите канабиноиди и hhc има благоприятно действие върху ендоканабиноидната система, която отговаря за балансирането на организма и правилното протичане на процесите в другите системи от човешкото тяло.

Това се дължи на положителните ефекти върху регулирането на психическото и физическото здраве, които осигурява приемът на хидрогенерираните канабиноиди. Представяме ви някои от най-благоприятните действия, на които може да се радвате ако започнете да употребявате hhc течност чрез вейпове или други устройства за нагряване:

  • Релаксация и балансиране на физическото и психическото състояние

HHC действа в посока балансиране на нервната система и така подпомага за намаляване на стреса. Така тялото се отпуска от физическото натоварване и се намалява тревожността натрупана в ежедневието.

  • Болкоуспокояващ ефект

Канабиноидните вещчества са подходящи за облекчаване на хронични болки или мигрена. След навлизането им в организма те се свързват с рецепторите на болката и ги отпускат като така се борят с дискомфорта от състояния като артрит, мигрена и други хронични заболявания.

  • Подобряване на настроението

Употребата на hhc течност, която се нагрява и се приема под формата на пара има забележителен ефект за подобряване на настроението. Това не се дължи само на чувството на облекчение и успокоение, което употребата на hhc, но и на еуфоричния ефект благодарение, на който заобикалящата среда се приема по-позитивно.

  • Безсъние

HHC подпомага борбата с безсънието и може да подобри качеството на съня. Това е ефект от релаксиращото действие и отпускането на психическия и физически стрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *