Акцентите по National Geographic през април

През април National Geographic представя редица интересни заглавия на своята аудитория.

Сервиз SOS, сезон 12 (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 19 април 2024 г. от 21:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 21:00 ч.

Популярното предаване „Сервиз SOS“ сгрява сърцата на почитателите си като се завръща за своя дванадесети сезон. Фъз и Тим продължават мисията си да откриват и реставрират класически автомобили на заслужили собственици. През годините момчетата с работни гащеризони са възстановили впечатляващите 120 автомобила. От гранд турър до хот хечове, от странни мотори до редки спортни коли. И този сезон те отново са вдигнали летвата на възможното. 

Снимка: National Geographic for Disney
Снимка: National Geographic for Disney

Трафиканти: Подземни светове с Мариана ван Зелер (10 еп. по 60 мин)
Премиера: 7 април 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка неделя от 22:00 ч.

Награждаваният журналист Мариана ван Зелер изследва вътрешните механизми на най-опасните черни пазари на планетата. Във всеки епизод тя навлиза в дълбините на различна част от подземния свят – от наемните убийци и търговията с органи до секс тормоз и контрабандата на жени за брак – и се среща със замесените, за да изучи бизнеса и да разбере по-добре световната сенчеста икономика, която възлиза на няколко трилиона долара. 

Снимка: 2023 Untamed Productions
Снимка: 2023 Untamed Productions

Последните гиганти: Диви риби, сезон 3 (8 еп. по 60 мин)
Премиера: 24 април 2024 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 ч.

Сирил и екипът му се завръщат, за да продължат мисията си по намирането на последните гигантски риби в някои от най-отдалечените и враждебни райони на планетата. Ако успеят да докажат, че тези върхови хищници все още съществуват в гигантски размери, те ще помогнат на биолозите и изследователите да защитят местообитанията им за бъдещите поколения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *