Wazdan затвърждава присъствието си в България с партньорството с INBET

Wazdan, доставчикът на иновативни игри, затвърди позициите си на регулирания български пазар, като си партнира с INBET.

Игрите на Wazdan ще бъдат добавяни на партиди, като първоначално доставчикът ще пусне любимите си игри на играчите като Larry the Leprechaun, Choco Reels™, 9 Lions и Great Book of Magic Deluxe, последвани от други водещи заглавия като Power of Gods™: Egypt, Dwarfs Fortune™, 9 Coins™ и Magic Spins™ през следващите месеци.

INBET ще се възползва от портфолиото от игри на доставчика, което включва Wazdan’s Player Engagement Suite, изпълнен с механики за увеличаване на приходите, като Cash Infinity™, Hold the Jackpot, както и Collect to Infinity™.

Анджей Хила, главен търговски директор на Wazdan, заяви:

„Партньорството ни с ИНБЕТ бележи по-нататъшен напредък в търговското ни развитие. Очакваме с нетърпение да работим с българския оператор и да предоставим нашите ангажиращи и персонализирани слот игри на по-широка аудитория.

Вярваме, че това ще бъде успешна връзка и се надяваме да продължим тенденцията да генерираме впечатляващи резултати за операторите в региона.“

Ванина Янакиева, мениджър „Казино“ в INBET, заяви:

„Радваме се да приветстваме Wazdan като наш най-нов партньор в областта на слот игрите. Wazdan остана в полезрението ни, тъй като разполага с едни от най-иновативните и впечатляващи игри на пазара и сега с гордост можем да ги предоставим на нашите клиенти.

Оставаме ангажирани с поддържането на репутацията на нашата марка и не се съмняваме, че новото ни споразумение с Wazdan ще спомогне за това.“

ИНБЕТ – залагай отговорно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *